Re:Down® by Naturtex®


DANISHDOWN INTRODUCERER

MED VORES PARTNER 

Re:Down® by Naturtex®

RE:THINK * RE:USE * RE:CYCLE

EN HELT NY MÅDE AT TÆNKE DYNER, PUDER & PYNTEPUDER PÅ

UDNYT RESSOURCERNE - REDUCER AFFALD - ZERO WASTE

 

 Vi har allerede introduceret RE:DOWN® by Naturtex® i Norge og senest også i Sverige. Nu er turen kommet til Danmark.

En innovativ tænkning, med højeste respekt for råvaren, produktionsmiljøet og naturen, eller bare sådan som vi gjorde for mange år siden. Eneste forskel er brug af nyeste teknologi, mindre CO2 aftryk, mindre vandforbrug, solenenergi og i det hele taget noget af det mest moderne og energioptimerende indenfor produktion. Resultatet er vidunderlige produkter og søvn med endnu bedre samvittighed. Skabt på en top moderne fabrik med fokus på at passe på miljø, omgivelser og mennesker. 

RE:DOWN® by Naturtex® produkterne er GLOBAL RECYCLED STANDARD (GRS) certificerede. De er Svanemærkede og desuden bærer de certificeringerne Oekotex 100, STEP by Oekotex, NOMITE.    

We care – and we take care. 

Hvorfor smide brugte dunjakker, dyner eller puder til storskrald? De kan re-cirkuleres og kan genanvendes og blive til nye skønne produkter.  

Læs mere om vores partner Re:Down® by Naturtex®

https://www.re-down.com/down-recycling-our-processes

 

Og det er ikke kun de fine dun og fjer som bliver brugt i nye produkter. Også de ødelagte dun og fjer, som ikke kan anvendes i nye dyner eller puder, bliver genanvendt. De anvendes i gødningsprodukter til landbruget. De gamle ødelagte vår bliver ligeledes genanvendt. De klippes i små stykker og genanvendes i isolationsmaterialer.  

DANISHDOWN HAR ALLEREDE INTRODUCERET   Re:Down® by Naturtex® DYNER & PUDER I DEN NORDISKE REGION HOS KID INTERIØR I NORGE OG SIDEN HOS HEMTEX I SVERIGE 

Som de første i Scandinavien valgte KID INTERIØR, en af de største og ledende interiør butikker i Norge, at lancere RE:DOWN® by Naturtex® produkterne og conceptet.leveret af DANISHDOWN. 

Read more: www.kid.no/redown
 
Se mere om Re:Down® by Naturtex® hos KID INTERIØR