DANISHDOWN introducerer Re:Down® by Naturtex®


Sammen med vores partner Re:Down® by Naturtex® 

INTRODUCERER VI EN HELT NY MÅDE AT TÆNKE SØVN PÅ
RE:THINK * RE:USE * RE:CYCLE

 UDNYT RESSOURCERNE - REDUCER AFFALD - ZERO WASTE

 

 

Vi har som mål at du får en god nats søvn – og bæredygtig søvn.

Vores dyner er Svanemærkede og certificerede.

 

Fyldet er Re:Down® by Naturtex® . Det er recirkuleret og et en blanding af andedun og gåsedun, og mærkes derfor ikke med enten andedun eller gåsedun men som Re:Down®, der har været benyttet af en række stærke mærker i modeindustrien gennem lang tid. Det er 100% genanvendelse fra start til slut. Når du om nogle år ønsker at udskifte dine dyner og puder, så kan de atter blive re-cirkuleret. Så kan fyldet blive anvendt til nye dunjakker, dyner og puder. Ødelagte dun og fjer bruges i gødningsprodukter, og de gamle vår anvendes i isoleringsmaterialer. På den måde følger vi FN´s Verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion.

 

OMSORG FOR MILJØ

 

Vi tænker på omsorg for miljøet. Der bruges ca. 70% mindre vand ved produktion af produkterne. Det er vand fra termiske varme kilder, ikke drikkevand, og efter brug renses og re-cirkuleres vandet og går tilbage i produktionen. Der bruges ingen dårlige kemikalier, kun naturlige sæber. Fabrikken anvender også solpaneler til energiforsyning i produktionen. 

Det er søvn med god samvittighed - bedre søvn og intet spild af ressourcer.  

Det behøver ikke være enten eller, for genanvendte dun og nye dun supplerer hinanden. Og de er begge glimrende løsninger som dyner da dun er temperaturregulerende og sikrer dig en behagelig sovetemperatur året rundt.

 

 

Vi har allerede introduceret RE:DOWN® by Naturtex® i Norge og senest også i Sverige. Nu er turen kommet til Danmark.

Re:Down® by Naturtex® produkterne er GLOBAL RECYCLED STANDARD (GRS) certificerede. De er desuden Svanemærkede og bærer certificeringerne Oekotex 100, STEP by Oekotex, NOMITE.    

Læs mere om vores partner:

http://naturtex.co.com/redown/